Új jelszó kérése
Termék részletek


Victron Energy Inverter töltő 800VA - 5kVA , MultiPlus, Multi Plus C 24V

Victron Energy Inverter töltő 800VA - 5kVA , MultiPlus, Multi Plus  C 24V
240 520 Ft+Áfa=305 460 Ft/db305460
Cikkszám VE-7

Többfunkciós: inverter, akkumulátor-töltő, UPS 
A MultiPlus nagy teljesítményű szinuszos inverter, adaptív töltő-karakterisztikával rendelkező automata akkumulátor töltő és szünetmentes átkapcsoló egyetlen kompakt házba építve. A lakóautó és hajó kényelmét nagyságrendekkel növeli, a speciális jármű fedélzetén váltakozóáramú fogyasztók is üzemeltethetők, a mikrohullámú sütő, hajszárító vagy akár sarokcsiszoló üzemeltetése nem gond többé.


Egyedülálló teljesítménynövelő képesség A MultiPlus inverter és akkumulátor-töltő megakadályozza a korlátozott terhelhetőségű váltakozóáramú forrás túlterhelését. Először az akkumulátor töltőáramát csökkenti automatikusan, ha másként túlterhelés lépne fel. Második lépésben az akkumulátorból vett energiát mellétáplálja az áramfejlesztőből,illetve a hálózatból kapott energiának, megnövelve ezzel terhelhetőségét.


Szünetmentes váltakozóáramú ellátás (UPS funkció)Hálózatkimaradás esetén, illetve ha a hálózat vagy az áramfejlesztő csatlakozását megszüntetik (vagy a generátor leáll), a Multiban lévő inverter automatikusan bekapcsol és átveszi a csatlakoztatott fogyasztók táplálását. Ez olyan rövid idő alatt játszódik le (kevesebb mint 20 ms), hogy a számítógépek és más elektronikus berendezések megszakítás nélkül működnek tovább.


A párhuzamos működésnek köszönhetően látszólag korlátlan teljesítmény Különféle inverter-töltő modellek kaphatók, modulonként 800VA - 5000VA teljesítménnyel. A nagyobb kimenő teljesítmény érdekében akár 6 Multi inverter-töltő is működhet párhuzamosan. A készülékek háromfázisú és osztott fázisú elrendezése is lehetséges.

 

 

A viszonteladói árakról érdeklődjön a honlapunkon található telefonszámon!

Adatlap letöltése itt:

Adatlap letöltése itt:

  • Cikkszám
    VE-7
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.