Új jelszó kérése
Termék részletek


Victron Energy Quattro inverter és akkumulátor-töltő / 3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA, 12/24

Victron Energy Quattro inverter és akkumulátor-töltő / 3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA, 12/24
704 831 Ft+Áfa=895 135 Ft/db895135
Cikkszám VE-8

3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA 

Két váltakozóáramú bemenet beépített szünetmentes átkapcsolóval


A Quattro inverter és akkumulátor-töltő két független váltakozóáramú forráshoz csatlakoztatható, például az elektromos hálózathoz és egy áramfejlesztőhöz, vagy két áramfejlesztőhöz. A Quattro inverter/töltő automatikusan az elérhető forrásra kapcsol.


 


Két váltakozóáramú kimenet
Az inverter és akkumulátor-töltő elsődleges kimenete szünetmentes működésű. Hálózatkimaradás esetén, illetve ha a jármű hálózati csatlakozását megszüntetik vagy az áramfejlesztő leáll, a Quattro invertere átveszi a csatlakoztatott fogyasztók megtáplálását. Ez olyan rövid idő alatt (kevesebb mint 20 ms) játszódik le, hogy a számítógépek és más elektronikus berendezések megszakítás nélkül működnek tovább. A második váltakozóáramú kimenet csak akkor kerül feszültség alá, ha a Quattro két bemenetének valamelyikén váltakozófeszültség van jelen. Ehhez a kimenethez olyan fogyasztók csatlakoztathatók, amelyek gyorsan lemeríthetik az akkumulátort, mint a légkondicionáló vagy a vízmelegítő.


Egyedülálló PowerAssist képesség
A Quattro inverter-töltő megakadályozza a korlátozott terhelhetőségű váltakozóáramú forrás túlterhelését. Először automatikusan csökkenti az akkumulátor töltőáramát ha másként túlterhelés lépne fel. Második lépésben az akkumulátorból vett energiával megnöveli az áramfejlesztő vagy a hálózat terhelhetőségét.


A párhuzamos működésnek köszönhetően látszólag korlátlan teljesítmény
A nagyobb kimenő teljesítmény érdekében akár 6 Quattro inverter - töltő is csatlakoztatható párhuzamosan. Háromfázisú és osztott fázisú összeállítás is lehetséges.

 

A viszonteladói árakról érdeklődjön a honlapon található telefonszámon!

 

Adatlap letöltése itt:

 

  • Cikkszám
    VE-8
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.